Skip to main content

movieism blog template by templateism

Movieism is a unique and stylish entertainment blogger template which is appropriate for any kind of movie blog, cinema, movie promotion, film blogs and movie communities. Movieism comes with a separate framework that is built with latest technologies like CSS3 and HTML5. You can create a custom homepage or can use the default one which entirely depends upon your needs. It is responsive which makes it almost one of its kind movie templates for blogger BlogSpot blogs.

Features of Movieism Blogger Template:

  • 100% Pure Responsive: In the past, we came up with RealMag that was a quality responsive template. In this template, we have continued the same thing which we left and this time we have even added a responsive menu (after lots of requests). So, we're sure you all will love it.
  • Movie Niche: We are known for creating niche templates like previously we have covered gagssportspersonalIslamic and different templates. This template is for movie gurus and pundits who own a movie blog or a community.
  • Related Posts: To make this template stand out, we have also added a plugin that will display relevant movies helping you to reduce your bounce rate and engage more users.
  • SEO Friendly: When we say it is SEO friendly or optimized, it really means it is. This template is highly optimized for search engines which mean your post will get higher rankings in search engine results. We have implemented the same SEO techniques that we're using at Templateism.
  • More Features: Ads Friendly, SEO Optimized, threaded commenting system, social counter buttons, sea blue color scheme and much more


  • We hope this template would turn out to be useful for all those people who kept on emailing and requesting us about creating a movie, film or cinema niche blogger template. Your request is finally fulfilled now it’s your turn to share it on Facebook, Twitter or Google+. Share your thoughts and suggestions about this theme in the comments below.

    Comments

    Popular posts from this blog

    MC (PEMBAWA ACARA) ING DALEM AKAD NIKAH

    Poro rawuh sedoyo ingkang kulo hormati           Ing dalem kesempatan ingkang bahagia niki, monggo kulo lan panjenengan sedoyo raos syukur dumateng allah, amargi wekdal siang niki kito dipun paring nikmat arupi kesehatan, sehinggo saat niki saget ndugeni undangan nipun bapak ……….. sekeluarga ing dalem acara akad nikah putrinipun ingkang asmanipun ……… ingkang angsal jodoh jaler asmanipun sederek ………           Kaping kalihipun mugio keselamatan lan kesejahteraan tetep dipun curahaken dumateng nabi kito Muhammad SAW., keluarganipun, poro sahabtipun lan sedoyo pengikutipun Undangan  sedoyo ingkang kawulo hormati           Kito dipun kempalaken dumateng bapak ……. Sekeluarga wonten mriki panggenan ingih meniko; ingkang nomor setunggal supados kito nyumerepi lan nyakseni mbokbileh akad nikah utawi perkawinanipun putrinipun ingkang asmo …. Kaleh sederek …. Lan ingkang nomer kaleh inggih meniko kito dipun suwun supados ndongakaken dumteng penganten kekalih ingkang badhe ngelangsungake akad nikah u…

    resensi buku non-fiksi : mengkudu

    Resensi Buku Non-Fiksi Judul Buku      : Mengkudu Penulis             : Dra. Winarsih Penerbit           : cv. TARITY SAMUDRA Cetakan Buku : Cetakan 1 Tahun              : 2006 Tebal                : 172 halaman Pengantar Isi ________________________________________________________           Pengarang buku ini adalah seorang dosen , istri dari seorang dokter yang suka melakukan penelitian , terutaman pada obat herbal . mengapa penulis tertarik pada obat herbal adalah pengonsumsian nya yang tidak banyak menimbulkan banyak efek negative pada tubuh . dia meneliti jamu tradisional yang biasa nya banyak di gunkan oleh masyarakat umum yang tarbukti berkasiat tanpa harus mengeluarkan banyak budget .









    Isi ________________________________________________________ Hal utama yang di sampaikan oleh penulis adalah manfaat , khasiat dan cara peramuan mengkudu sebagai obat herbal yang mudah di buat dan terjangkau. Tetapi pada awal nya penulis juga menyinggung tentang obat herbal lain yang juga tak kalah manjur de…

    pembawa acara bahasa jawa manten

    Dumateng panjenengan ipun poro pepunden poro pinisepuh sesepuh ingkang hanggung mastuti dumateng pepayaning kauntaman
    Poro pangemban pangembating prasojo priyaning negari ingkang dados pandam pandame poro kausulo dasih ingkang simubo ing pakurmatan
    Poro ngalim poro ngulama ingkang linten dalu tansah sumanding kitab suci wahyuning ilahi minongko pamundut dating kiblating panembah ingkang  satuhu luhur ing budi
    Para tamu kakung sumawono putrid ingkang pakurmatan soho sinudarsono….
    Sakdereng ipun kulo matur  wonten ngarso panjenengan sedoyo kula ngaturaken soho sukur dumateng gusti allah kanti sih rohmatipun kula saget sareng2 mangayu bagio ing bahargian menika
    Rohmat takdim lan rohmat salam mugi tansah ngunjuk atur ngarso dalem  kanjeng nabi Muhammad ingkang dados panutan ipun umat ingkang bade paring sapangat kanti atur ALLAHUMMA SHOLI NGALI
    Maddepo awit saking keparing ipun bapak ….. sekallian garwo kulo ingkang kapiteden hambuka wiwaraning suka wenganing wicara dwaraning kondo pinongko jej…